Vlatka Pokos u pauzi od komentiranja hrvatskih društveno-političkih tema iz Kanade, raspametila sve fotkom u mokroj majici

instagram

Bivša pjevačica i televizijska voditeljica Vlatka Pokos već duže vrijeme živi u Kanadi, odakle svakodnevno prati politička i društvena zbivanja u zemlji i često ih zatim komentira putem društvenih mreža.

Međutim, ovaj je put nije komentirala društvena zbivanja već se pohvalila fotkom na moru, a kako se čini po opisu fotografije, ona je snimljena na otoku Pagu.

Vlatka je na fotki u mokroj bijeloj košulji ispod koje ima zeleni kupaći kostim, a u prvom je planu njezin dekolte. U komentarima su joj brzo počeli stizati komplimenti.

‘Jesi li s ovog planeta?’, ‘Morska sirena’, ‘Prekrasna’, ‘Još uvijek komad’, pisali su joj. Inače, Vlatka se u posljednjoj objavi na Instagramu u kojoj je komentirala društvenu situaciju, osvrnula na nepoštivanje mjera koje su stručnjaci i vladajući propisali kako bi se stalo na kraj širenju koronavirusa.



Pokos je bila zgrožena ponašanjem pojedinaca i kršenjem tih mjera i kaže kako i u Kanadi ima dosta ljudi koji se toga ne pridržavaju, ali je dodala kako je Kanada u odnosu na Hrvatsku puno bogatija i da će se nakon ove pandemija koja je uzrokovala i krizu u gospodarstvu, Kanada sigurno brže oporaviti od naše zemlje, prenosi Večernji list.

 

Komentari