Vlatka Pokos se vraća u Hrvatsku! Dobila ponudu koju nije mogla odbiti

Foto: Jakov Prkić/Cropix

Iako je u posljednje vrijeme Kanadu često isticala kao napredniju zemlju s puno više prilika, čini se da se Vlatka Pokos – vraća u Hrvatsku! Nakon nekoliko godina provedenih u ‘bijelom svijetu’, dobila je, kaže, ponudu koju nije mogla odbiti.

“Imam neke jako zanimljive poslovne aranžmane tako da je moguće da ću ostati zauvijek”, rekla je Vlatka uz veliki osmijeh za In Magazin Nove TV.

“Ustvari angažman koji je ustvari vrlo poslovan, za jednu stranu kompaniju, stranac je vlasnik i jako mi je drago što me prepoznaju stranci”, zagonetno je dodala.

Nije pojasnila je li njezin angažman pjevački ili voditeljski, kakve je dosad imala u Hrvatskoj, ili će se, kao u Kanadi, baviti prodajom.



Iako je u prvom tjednu “Plesa sa zvijezdama” dala naslutiti da se u Hrvatsku nakratko vratila samo zbog tog angažmana, da je nešto više u pitanju dalo se naslutiti nakon što, izbačena iz natjecanja već u prvoj emisiji, nije odmah otišla u Kanadu. Štoviše, pojavila se na prosvjedu u znak podrške Mireli Čavajdi, a onda i na Storyjevom rođendanu. U međuvremenu je putovala Dalmacijom, a Kanadu je na društvenim mrežama u posljednje vrijeme prestala spominjati.

Nedavno se iz Kanade osvrnula na navode da HRT ‘miče’ zrelije žene iz televizijskog etera. “Na Zapadu su televizije pune žena u srednjim i vrlo ozbiljnim godinama, čak i sedamdesetima! Tretirani su s puno poštovanja i ljubavi i mlađe generacije od njih uče! Ali, ne u Hrvatskoj! Hrvatska ostaje zatucana, seksisticka i primitivna”, smatra pjevačica i voditeljica.

 

Komentari