VIDEO Nikolina snimila u kakvom je stanju bila vila nakon što su ih izbacili

Screenshot: Instagram

Voditeljica Nikolina Ristović proživljava pravu dramu na ljetovanju. Ona i suprug Vidoje Ristović te njezine dvije kćeri navodno su izbačeni iz vile u Kaštel Starom. Nikolinu je i snimila nekoliko videa u kojem se vidi u kakvom stanju su ona suprug, obitelj i prijatelji ostavili stan prije nego što su ih vlasnici izbacili. Videe je ustupila Dalmatinskom portalu.

Slobodnoj Dalmaciji je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu. Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj. Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Poznatu voditeljicu izbacili iz vile: Kćer mi je završila na Hitnoj! Vlasnik: Uništavali su mi kuću pa smo promijenili brave



 

Konkretno, novac u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muški sat Custos (18 tisuća eura), sat Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvica Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muški sat Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženski prsten Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prsten 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura. Unatoč intervenciji trojice policajaca ova tortura kojoj je nazočilo i troje maloljetne djece trajala je od ponoći pa sve do jutra.

Iz policije su rekli kako su po provedenom kriminalističkom istraživanje protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku. Nadalje, u odnosu na prijavu zaprimljenu 31. srpnja koju je podnijela 47-godišnjakinja kriminalističko istraživanje je u tijeku. Ako osoba smatra da su joj povrijeđena prava primjenom policijskih ovlasti od strane policijskih službenika može podnijeti pritužbu.

Nakon svega Vidoje i ona angažirali su odvjetnika Vinka Ljubičića koji nam je potvrdio kako je njegov odvjetnički ured pokrenuo postupak protiv bračnog para Gale radi krađe i povrede privatnosti, tužit će i agenciju Vip Holiday Booker, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari