(VIDEO) BIZARNO UHIĆENJE Policajci odveli ženu u lisicama zbog kupaćeg kostima

Screenshot

Kada je toga dana došla na plažu, poznata akrobatkinja Sam Panda nije ni slutila da će završiti u policijskoj postaji. Snimka njezina uhićenja u Myrtle Beachu postala je viralna zahvaljujući činjenici da su joj policajci stavili lisice na ruke samo zbog kupaćeg kostima koji je imala na sebi.

Na snimci se vidi kako se Panda svađa s policijom zbog pravilnika o bikiniju, za koji policajci tvrde da ga je ona prekršila, a vidi se i kako je policija odvodi s plaže u lisicama.

 

“Doslovno ovo nosim na plaži svaki dan”, govori ona policiji u videu. Uz 20-minutnu snimku koju je objavila na Facebooku i koja je odmah privukla mnogo pažnje, performerica je objasnila i kako je sve započelo.



 

“Neka je žena nazvala policajce zbog mene i mojega bikinija. Tako je sve počelo. Neka je Karen odlučila da je moje tijelo uvredljivo za nju i pokazala svojoj kćeri kako njezino tijelo jednoga dana može dovesti do uhićenja. Njezino tijelo moglo bi biti razlog zbog kojega je odrasli se*onja zlostavlja. Njezino tijelo ne valja”, napisala je Sam uz snimku.

Nakon što su policajci odveli nju i njezinu prijateljicu s plaže, pročitali su joj uredbu u kojoj stoji da je nezakonito pojaviti se gol na bilo kojoj javnoj plaži. “Ali ja nisam gola!”, branila se poznata akrobatkinja, prenosi Net.hr.

Komentari