VEZA U KRIZI! Prema pisanju španjolskih medija kolumbijska pjevačica je ulovila nogometaša u krevetu s drugom

Facebook

Prema pisanju španjolskih medija, čini se da je 12 godina dugoj vezi nogometaša Gerarda Piquea i pjevačice Shakire došao kraj.

Šuškanja o problemima u njihovoj vezi dobila su svoj nastavak kada se doznalo da je slavni nogometaš iselio iz obiteljskog doma i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije negoli je upoznao Shakiru. Prema pisanju El Periodica, nekoliko susjeda u zgradi vidjelo je Piquea kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana i to više puta tijekom prošlog tjedna, a navodno je viđen i u noćnim provodima s prijateljem Riquijem Puigom i grupom prijatelja.

 



Isti medij također tvrdi kako je kolumbijska pjevačica ulovila nogometaša u krevetu s drugom ženom, a očito mu preko toga ne može i ne želi prijeći. Zbog toga su donijeli odluku da će se rastati, što čini se i nije pretjerano pogodilo nogometaša.

Shakira i Pique upoznali su se tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, a ubrzo potom su započeli ljubavnu vezu koju ipak nikad nisu okrunili brakom. Par zajedno ima dvoje djece, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

Komentari