‘UNIKATNA DAMA’ Kolinda pokazala liniju: Pratitelji je obasipaju komplimentima

Foto: Instagram

Kolinda Grabar Kitarović pohvalila se fotografijom s Međunarodnog sigurnosnog foruma u Halifaxu. Tamo je sudjelovala na panelu “Hladno vrijeme, visoke cijene, dugi rat: Pronalaženje zimske otpornosti”, a za Instagram je pozirala s ostalim sudionicima i oduševila svoje vjerne pratitelje na društvenim mrežama, prenosi Index.hr

Mnogi su uočili da Kolinda nikad nije bolje izgledala te se nisu sramili i reći joj to kroz komentare. Hvalili su joj liniju, odjeću i izgled. “Najljepša predsjednica ikad”, “Predivna bila i ostala”, “Linda, zaljubljen sam u tebe”, pisali su joj Hrvati, a u komentarima je bilo i mnoštvo Kolindinih simpatizera iz arapskih zemalja koji su se naveliko raspitivali hoće li je vidjeti u Kataru.

“Unikatna ste dama, zavidim stanovnicima vaše zemlje što su imali takvog divnog vođu. Da barem mi imamo takvog vođu”, stoji tako u jednom od komentara. “Ja sam iz Brazila, volim Kolindu i Hrvatsku”, “Hoćete li ove godine doći u Katar?” pisali su joj drugi.



Inače, Kolindi su sugovornici na panelu bili potpredsjednica ukrajinske vlade za europske i euroatlantske integracije Olga Stefanišina, predsjednik Vojnog odbora NATO-a admiral Rob Bauer, senatorica SAD-a Kirsten Gillibrand i dopisnik PBS NewsHoura za vanjske poslove i obranu Nick Schifrin.

 

Komentari