Ukrajinska Zlatokosa ima kosu dugu dva metra: ‘Ona je moje bogatstvo’

instagram

Ukrajinku Alenu Kravchenko (34) majka je prestala šišati kad je imala pet godina i ona je od tad nije kratila. Danas ima kosu dugu 1.8 metara zbog čega je nazivaju i ukrajinskom Zlatokosom.

Alena tvrdi da ni ne pomišlja na šišanje jer joj se sviđa njezina duga kosa i ne može se ni zamisliti s kratkom. Dodaje da joj se sviđa izgled princeze iz bajke i zato nikad nije razmišljala o promjeni boje kose.

View this post on Instagram



Good morning World❤

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

Kosu pere jednom tjedno

Ipak, priznaje da tako dugu kosu nije lako održavati. “Nije mi teško ništa napraviti za kosu jer me usrećuje i dio je mene. Ona je moja ljepota i bogatstvo”, rekla je. Nakon pranja kosu suši prirodno na zraku, a njeguje je s nekoliko proizvoda. “Najvažnije ju je nikad ne sušiti sušilom za kosu, a ne koristim ni figaro ni peglu za ravnanje, te ju nikad ne češljam dok je vlažna”, ispričala je Alena koja svoju kosu pere jednom tjedno i koristi prirodne maske i ulja.

View this post on Instagram

Даааа, сегодня Женский Праздник…праздник весны, радости,улыбок,цветов и вдохновения ! Дорогие,женщины, счастья всем-всем большущего, настоящего и неугасаемого!❤❤❤#8марта#superlonghair#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#шуба#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#longcurlyhair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#happyvalentinesday#womensday

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

Važna je želja

“Njega sa profesionalnom kozmetikom je bitna ali i sama radim DIY maske sa sušenim voćem, orašastim plodovima i domaćim sirom”, objasnila je. “Za imati ovako dugu i njegovanu kosu, trebate prije svega to stvarno željeti. A ostalo je onda lako”, zaključila je, prenosi Net.hr.

View this post on Instagram

Принимаю челлендж от @bractbeauty Вот совсем думала не делать этот #hairstyle…расслабилась?Но столько получила запросов, не прерывать цепочку? А вот сделала в своём исполнении,немного разнообразить стандарты ?? #рождество#длинныеволосы#longhair#rapunzel#длиннаякоса#красивыедевушки#topgirls#odessagram#одесса#длиннаякоса#рапунцель#модельодесса#длинныеволосыукраина#длинныеволосыодесса#волосыодесса#superlonghair#sexiesthair#hairdiva#reallylonghair#longhairdontcare#hairstyle#hairfashion#famouspeople#longcurlyhair#hairstyles#рапунцельукраина#rapunzelukraine#longhairbeauty#newyear2020 #новыйгод2020

A post shared by ❤Alena Kravchenko❤ (@alenuwka_longhair) on

 

Komentari