U finalu ispunjenom suzama pobijedio je Vinko Ćemeraš

U finalu treće sezone showa “The Voice Hrvatska” za titulu najljepšeg glasa Hrvatske borili su se Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš, a glasovi gledatelja odlučili su kako je pobjednik Vinko.

Sva četiri finalista imala su tri nastupa; jednim su gledatelje podsjetili kako je sve počelo i izveli su pjesmu s kojom su nastupili na audicije, jednu su pjesmu otpjevali zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostili su se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja “The Voicea Hrvatska”.

Vinko Ćemeraš iz tima Davora Gobca nastupio je četvrti večeras i pjevao je audicijsku pjesmu „Pyro“. Skromni Vinko rekao je kako i ako pobijedi ima i dalje iste ciljeve; svirati na ulici svoje autorske stvari.

Naučio sam biti opušteniji i s Gobcem stalno učiš – rekao je Vinko za mentora Gobca. Dok je Gobac rekao kako su zajedno odlično funkcionirali i bez puno priče i posebno ga je dojmilo što je Vinko tako staložen. Zajedeno su pjevali pjesmu “Pinokio“, piše Večernji list.



 

Komentari