Tri horoskopska znaka koja svima idu na živce, a potajno im se dive

Pixabay

Lavovi su umišljeni, Škorpioni vječni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice… Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka Zodijaka, ali istina je puno dublja i u biti iznenađujuća

1. Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Najčešći opisi: Bijesni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste zamisliti nekoga kako se šepuri s 12 torbi za kupovinu, zureći u prednju kameru svog telefona i glasno razgovarajući na telefon.

Stvarnost: Lavovi se ‘napajaju’ kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi zračiti svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i prenijeti tu energiju na sve u svojoj okolini.

Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele vas motivirati svojim riječima, pokrenuti svojom glazbom i oduševiti ekstravagantnom zabavom iznenađenja. BItnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno puno hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.



Uz to, nakon što se izlože, treba im potvrda. Trebaju znati da su prihvaćeni i da njihov trud je viđen i da ih se cijeni. Kako biste željeli završiti pjesmu na karaokama, a da nema pljeska? Iza rike, horoskopski Lavovi samo su osjetljivi mačići kojima je potrebno puno ljubavi.

2. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterizirani kao prijatelji koji često mijenjaju mišljenja, a i stavove.

Stvarnost: Ovi zračni znakovi imaju dovoljno misli u glavi za dvoje ljudi. Ako se Blizanci čine neobvezujućima, to je vjerojatno zato što imaju puno toga na pameti.

Razmislite: Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi znakovi možda će vam htjeti reći sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske vještine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura.

I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u biti su jako dobri slušatelji i sugovornici. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvaćajući različitosti i osebujnosti drugih. Njihova prilagodljivost omogućuje im da uspostave odnos bilo s kim. I nisu skloni osuđivanju drugih.

3. Škorpion (22. listopada – 21. studenog)

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpioni su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi. Možete ih pronaći u vlažnim, mračnim špiljama kako planiraju vašu propast.

Stvarnost: Svakako, Škorpioni su tajanstveni, ali to nije zato što imaju zlokobne skrivene namjere. Prije nešto se odluče nekome povjeriti s tim čovjekom se moraju sigurno osjećati.

Prazni pogledi i mrtvi humor štite Škorpionov duboki emocionalni intenzitet. Oni su fiksni vodeni znakovi, a često se doimaju poput sante leda. Jednom kad se uvjere da ste iskreni i pouzdani, njihova se hladna vanjska strana počinje topiti i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutarnje carstvo.

Škorpioni su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učinit će sve da zaštite one do kojih im je stalo, prenosi 24sata.hr

Komentari