‘TREBA ZNATI GEOMETRIJU’ Šprajc pokušao pokrenuti ‘smećarsku revoluciju’ zbog volumena zagrebačkih vrećica: Netko vara

Foto: Darko Tomas/Cropix

Televizijski voditelj i urednik, Zoran Šprajc, na društvenim se mrežama požalio na volumen zagrebačkih vrećica te je objavio fotografiju na kojoj je usporedio one od 20 i 40 litara.

‘Donja vrećica navodno ima 40 l, dakle dvostruko više od gornje od 20 l. Stvarno ne morate znati geometrijske formule da se vidi da netko nekog vara’, napisao je voditelj na Instagramu.

Njegova je konstatacija u kratkom roku postala predmet sprdnje te su ga mnogi komentatori prozvali da je on taj koji ne zna geometriju, prenosi Dnevno.‘Sreća da se volumen računa sa sve tri dimenzije, a ne s dvije kako se to aludira u tekstu’, napisao mu je pratitelj.

‘Ipak treba znati geometriju’, poručio mu je drugi komentator.

Borna Lozo iz Možemo također se osvrnuo na voditeljevu provalu pa mu je videom pokušao pokazati kako je u krivu. Video pogledajte OVDJE

‘Čujem da se neki pitaju stane li u 40-litarsku ZG vrećicu zaista 40 litara volumena, pa smo kolega Lovro Hrust i ja odlučili testirati hipotezu!’ napisao je povrh videa u kojem je vidno da zagrebačke vrećice ispunjavaju svoju svrhu.

 

Komentari