Transrodna pjevačica otkrila da živi od prostitucije: ‘Sat je 1000 eura, klijenti su mi i hrvatski nogometaši’

Foto: Instagram

Sportska scena na Hrvatskoj i u susjedstvu nudi razne priče iz privatnog života zvijezda s terena, a svoju priču čiji su dio i nogometaši približila je Electra Elite, Srpkinja koja se bavi glazbom, pokazuje svoje adute u ‘realityjima’ u svojoj domovini, a priznala je da je dio njezinog života i prostitucija, od koje, kako govori njezina cijena, zarađuje jako dobro.

Ova transrodna Srpkinja rođena u blizini Knina je o svojoj karijeri u Hrvatskoj svojedobno pričala za RTL Exkluziv, u lanjskom gostovanju, a o sebi se otvorila i za srpski Kurir. Približila je kako je išao taj dio njezine priče.

‘Bili su neki hrvatski i strani nogometaši. Iz Srbije su mi pisali, ali ja ovdje ne radim. Ako dođu u Zuerich, dobrodošli su. Uzela bih im sve što imaju’, veli Electra Elite, koja svoje poslove razvija i u Švicarskoj.

‘Paprena’ cijena
‘Moj sat je sad negdje oko 1000 eura. Meni dođu ovi za sat, a završe za dvije-tri minute tako da mogu poslije još četiri-pet uzeti”, ispričala je Electra za RTL Exkluziv.



‘Imam ja puno klijenata koji počnu. Više vole taj neki party, hoće mene, još dvije žene pored mene pa da ja dominiram u toj priči. Doslovno sam radila, 18 sati sam imala klijenta!’, dodala je tada.

Foto: Instagram

‘Hrvati su ‘top’ u krevetu’
O Hrvatima koji su bili među njezinim klijentima Electra nije htjela puno, ali neke stvari o njima je ipak otkrila. ‘Znate ih, dosta ih znate. Ne priča se, nego dolaze kod prostitutki. To im je najveća zanimacija, da troše pare na prostitutke. Baš imam dva hrvatska nogometaša koji dolaze fiksno kod mene u Švicarsku. Ne želim pričati o imenima jer su oženjeni. Top su, top top u krevetu. Prečisti i galantni. Meni je samo bitno da su galantni!’, opisala je Srpkinja rođena u blizini Knina dok je gostovala u programu RTL-a.

Izbliza vidjela i dramu ovisnosti
Srpkinja se do sada upoznala s puno stvari, a jedna od njih bila je i suočavanje s borbom koju donosi ovisnost o drogi ili alkoholu. To je bio dio njezine životne priče prije nego se počela baviti prostitucijom.

‘Sedam godina sam radila u socijalnoj službi u odjelu za drogu i alkohol. Radila sam noćnu smjenu, a uglavnom sam radila s mladima, od 12 do 16 godina. Tada osjetite što droga može učiniti čovjeku’, opisala je, spominjući i još jedan svoj posao u Švicarskoj. Bavi se iznajmljivanjem apartmana u kojima se djevojke bave prostitucijom, što je dio njezine zarade.

Kao transrodna osoba, Electra veli da se zbog toga nije suočavala s neugodnostima, a vjeruje da zna i zašto. ‘Ma ja nisam dobila tri negativne poruke na Instagramu. Mene narod voli ili su navikli da ja o svemu pričam iskreno’, kazala je o tom dijelu svoje životne priče, prenosi Dnevno.hr

Komentari