Topite masne naslage uz ove čajeve za mršavljenje

Ilustracija

Želite smršaviti, ali vam je muka od same pomisli na dijete i odricanje od omiljene hrane, onda trebate isprobati čajeve za mršavljenje. Uz ovaj prirodan i zdrav način izgubit ćete neželjene kilograme.

Postoje čajeve koji ubrzavaju metabolizam te izbacuju toksine i slobodne radikale iz organizma. Također su izvor minerala, vitamina, aminokiselina, polifenola, flavonoida i teina.

Isprobajte ove čajeve te uz tjelovježbu topite masne naslage.

Čaj od koprive i maslačka odličan je za smanjivanje povišenog kolestorola, potiče brži rad probavnog sustava, djeluje protuupalno i antibakterijski te utječe na smanjivanje masnih naslaga.



Čaj od đumbira pomaže u topljenju topljenju masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma i  regulaciji razine hormona. No treba ga konzumirati u manjim količinama te je potrebno napraviti pauzu id nekoliko dana nakon tjedan dana.

Čaj od limuna sadrži d-limonen i pospješuje gubitak tekućine iz tijela te djeluje kao diuretik. Još jedan odličan čaj za mršavljenje je i crni čaj jer smanjuje šećer i masnoće u krvi te ima visoku razinu flavonoida koji imaju antioksidativna svojstva.

Masnoću u krvi smanjuje i zeleni čaj te povećava potrošnju energije, ubrzava metabolizam i poboljšava probavu, pa tako može pomoći u smanjivanju prekomjerne težine, piše N1. 

Komentari