Tom Cruise potpuno pobjesnio zbog kršenja mjera na setu: ‘Još jednom to ponovite i dobit ćete j**** otkaz!‘

Profimedia

Američki glumac i producent Tom Cruise na londonskom setu svog novog, sedmog filma iz serijala “Nemoguća misija”vikao je i ekipi filma prijetio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-covid protokolima za snimanje filmova, pišu u utorak britanske novine The Sun.

Prenoseći da imaju autentičnu audio snimku Cruiseovog vikanja na ekipu filma, a koja se ‘vrti’ i po Twitteru, iz Suna navode da je zvijezda akcijskog filma Cruise u opsežnim primjedbama zamjerao propuste socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tijekom pandemije koronavirusa.

Potpuno je izgubio živce kada je vidio dva čovjeka na računalima koji su jedan od drugoga bili udaljeni manje od dva metra,

Predstavnik Cruisea odbio je to komentirati.



Sun piše i da je, prema toj audio/zvučnoj snimci, Cruise ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako telefonira sa svim (…) studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju (…), uz poruku “Razumijete li odgovornost koju imate? Jer ja ću se pozabaviti vašim razlogom. A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, j**** ste otpušteni”.

The Sun nije naveo kada se to točno dogodilo, ali filmaši su u London stigli početkom prosinca, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u veljači, u talijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u rujnu opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Cruise je u srpnju i osobno apelirao na norveškog premijera da dijelove filma snima u Norveškoj prema modificiranim karantenskim pravilima.

Taj film Paramount Pictures-a trebao bi biti objavljen u studenom 2021., oko čega je Cruise, prema zvučnoj snimci na koju se poziva Sun, na setu filma još rekao i da se Hollywood oslanja na filmove poput Nemoguće misije kako bi se industrija održala u nevolji, te da želi film “zlatnog standarda, jer vjeruju u nas i ono što radimo”.

˝U Hollywoodu ponovno snimaju filmove samo zbog nas. Je li vam jasno da će se zbog nas otvoriti tisuću radnih mjesta, p**** vam materina!? Nema isprika, ljudi gube svoje j**** domove zato što se sve zatvara. Ovaj j**** film će se nastaviti snimati, je li vam jasno? Ako vas ponovno vidim, dobit će te j**** otkaz!˝, urlikao je Cruise na ekipu.

“Mission: Imposible” jedna je od najvećih franšiza u Hollywoodu, a posljednji film iz 2018. na svjetskim je blagajnama uprihodio više od 791 milijun američkih dolara, prenosi Jutarnji list 

Komentari