Tko je djevojka ubijenog na Zrću? ‘Šarmirala je Deppa, a ljubila je i bivšeg igrača Reala‘

FACEBOOK, INSTAGRAM

Iako se njezino ime u hrvatskim medijima počelo pojavljivati tek sada u susjednoj Srbiji Dragana uživa u popularnosti koju je stekla, između ostalog, i zbog ljubavi s brojnim poznatim nogometašima, ali i zbog sudjelovanja u poznatom reality showu “Parovi”.

Još se uvijek raspetljavaju okolnosti stravičnog ubojstva koje se u četvrtak oko 6 sati ujutro dogodilo na Pagu, ispred jednog kluba na popularnoj plaži Zrće. Hitcem iz pištolja s prigušivačem ubijen je Goran Vlaović (38), državljanin Crne Gore, koji je na Pagu bio na odmoru s prijateljima i djevojkom, srpskom misicom i manekenkom Draganom Banić.

Iako se njezino ime u hrvatskim medijima počelo pojavljivati tek sada u susjednoj Srbiji Dragana uživa u popularnosti koju je stekla, između ostalog, i zbog ljubavi s brojnim poznatim nogometašima. Srpski mediji povezivali su je s bivšim nogometašem Real Madrida Lukom Jovićem s kojim je, kako se šuškalo, bila prije nego što je on obnovio svoju vezu s manekenkom Sofijom Milošević.

Ljubila je Dragana navodno i nogometaše Nemanju Radonjića i Sašu Lukića, pjevača Dadu Polumenta, ali i Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović i Arkana.



Slavu je stekla i kao sudionica popularnog reality showa “Parovi” u kojem se, kako su tvrdili ostali sudionici, upuštala u intimne odnose, a mijenjala je i partnere. Pisalo se i kako je bivšeg srpskog nogometaša Sašu Đanija Ćurčića u showu molila da je poveže s nogometašima.  “Đani, moraš me izvesti u grad, da me upoznaš s nekim nogometašima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim”, govorila je Banić u srpskom realityju, a njezinu izjavu prenio je i srpski portal Mondo.rs.

Njezinom šarmu svojedobno nije odolio ni slavni glumac Johnny Depp koji je pozirao odlično raspoložen sa srpskom misicom, a njihovom fotografijom Dragana se pohvalila na svojim društvenim mrežama. Navodno ju je nagovarao i da zajedno snime film, piše Večernji.

Podsjetimo, crnogorski mediji pišu kako je ubijeni Vlaović bio član škaljarskog klana, a da mu je u glavu pucao 28-godišnji Srbin koji je nedugo nakon ubojstva i uhićen.  Okupljeni su pokušali pomoći ozlijeđenom prije dolaska Hitne pomoći, ali nije bilo spasa. Preminuo je na putu za bolnicu. Postoji sumnja, navode crnogorski mediji kako se radi o mafijaškoj likvidaciji, te profesionalnom ubojstvu. Navodno policija istražuje mogućnost naručenog ubojstva.

 

Komentari