Studija pokazala koja veličina penisa žene najčešće dovede do vrhunca

Pixabay

Neke žene tvrde da im je veličina važna, druge da nije… No, sudeći prema rezultatima nedavno provedenoga istraživanja, čini se da je za njihov orgazam veličina muškoga “alata” ponekad – presudna.

Okrugli broj za nezaboravan vrhunac

Studiju u kojoj je 4761 žena odgovorila na pitanje koliko je bio dug penis njihovih partnera i jesu li s njima doživljavale orgazme provela je mrežna stranica Big One, namijenjena spajanju žena s obdarenim muškarcima.

Rezultati su pokazali da su žene najčešće dolazile do seksualnoga vrhunca s muškarcima čiji je penis dug okruglih 20 centimetara, prenosi The Sun.

Najlošije su prošli – mikropenisi

Čak 44 posto žena koje su imale iskustvo s penisom te dužine na kraju je bilo zadovoljeno. No, ako mislite da to znači kako je veći penis automatski bolji, isto je istraživanje pokazalo da je spolovilo dugo 28 centimetara zadovoljilo samo 30 posto žena, a isti postotak dobio je i penis duljine 10 centimetara.



Najlošije ocjene dobili su najmanji penisi pa je tako samo 13 posto žena bilo zadovoljeno spolovilom od tri centimetra, popularno zvanim – mikropenis, prenosi Net.hr.

Komentari