Što je Boris Rogoznica radio u Zagrebu proteklog vikenda?!

instagram

Iako se naveliko šuška da se Boris Rogoznica vratio roditeljima u Dalmaciju nakon razlaza sa suprugom Doris Pinčić, Boris Rogoznica ovog je vikenda bio u Zagrebu.

On je, naime, odradio prvu gažu nakon što su ponovno otvoreni ugostiteljski objekti u Zagrebu. Jedan birc u Vrbovcu pohvalio se ovog petka da je prvu svirku u njihovom objektu odradio upravo Boris.

View this post on Instagram



Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme – nekome donosite finu zaradu od "clickbaita" "I to je ok, i legitimno". Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje ? Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

“Naš prvi koncert je prošao s prepunom terasom, smijehom, pjesmom i veseljem. Slušamo vaše dojmove s našeg prvog koncerta kojeg je predvodio Boris Rogoznica“, stoji na Instagram profilu ugostiteljskog objekta.

Rastali se bez ‘drame’

Prošlog je tjedna cijelu Hrvatsku šokirala vijest o razvodu Doris Pinčić Rogoznice i Borisa Rogoznice. Odmah nakon što su objavljena prva nagađanja o razvodu, bivši supružnici su se oglasili na Instagramu.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati ali ajde.. Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, napisali su na Instagramu Doris i Boris.

Par je u braku bio od 2013. godine. U bračnoj su zajednici dobili dvoje djece – Donata i Gitu, piše Index.

Komentari