STANKOVIĆ ODGOVORIO KERUMU: Ne brukaj se Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka…

Twitter

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2, odgovorio je Željku Kerumu na pitanje koje mu je jutros uputio – “koliko košta gostovanje u emisiji?”

“Pita Kerum jel mu neko može reć kolko košta gostovanje kod Stankovića? Ne brukaj se, Žele, bio si s kosom, bez kose, bila je seka…nemaš tih para više”, odgovorio je Stanković bivšem gradonačelniku Splita.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1204457136627027&id=100011882555475

Kerum: Koliko košta gostovanje u Stankovića?
Podsjetimo, nakon prošlotjedne najave novih izbora u Splitu Željko Kerum postao je znatno aktivniji u javnosti i na društvenim mrežama, prenosi Index.



Jutros se javio kako bi komentirao jučerašnju emisiju Nedjeljom u 2 u kojoj je gostovao Ivica Puljak, aktualni gradonačelnik Splita koji najavljuje ostavku i nove izbore.

“Dragi prijatelji, dobro jutro. Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u bozonima! Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa. Ustvari neka me pita šta mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me niko ne razumi. Eto toliko za sada”, napisao je Kerum.

 

Komentari