Soul Fingersi ‘ponovno u sedlu’: nova pjesma i spot ‘All I Wanna Do Is Dance’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zagrebački soul-funk glazbeni sastav Soul Fingers ove godine slavi 30. obljetnicu. Sastav predvode Denis i Haris Ahmetašević, a svoju glazbenu karijeru proveli su pretežito u live nastupima u Hrvatskoj i u inozemstvu. 

Nakon godinu i pol stanke zbog pandemije koronavirusa, Denis i Haris iz svoje “glazbene radionice” izbacili su novu pjesmu i spot. To je njihov, kako ističu, “mali video brod” pod nazivom “All I Wanna Do I Dance”.

Remiks je napravio Baby Dooks, koreografiju plesači studija Modus, dok je podršku u realizaciji spota dao Mario Petreković.

Ples i zabava nikada ne prestaju

“Evo porinuli smo na valove frekvencija svih mogućih ekrana i ekrančića naš mali video brod ‘All I Wanna Do Is Dance’ na kojem ples i zabava nikada ne prestaju. Želimo mu mirno more i neka nas uvijek scene ovog spota podsjete da smo imali tu čast živjeti u vremenima bez glazbe, publike i plesa, al’ nek nas podsjete i da smo našli način da glazba preživi”, napisali su Denis i Haris Ahmetašević.



Zahvalili su se glazbenicima što su, kako su rekli, “prihvatili ideju da se penju po skeli”. Isto tako, zahvaljuju se i svim prolaznicima koji su im dovikivali na skelu “da malo pojačaju!”

“Hvala i svim vozačima koji su nam gore trubili u znak podrške. Svima je očito tih dana u izolaciji nedostajalo i okupljanje i glazba”, napisali su Soul Fingersi.

Na kraju su svima poručili: “Nakon što pogledate spot, molimo vas prije nego što ubuduće izlazite na vaše balkone, dobro provjerite, jer možda smo vam mi već na balkonu. Uživajte!”

All I Wanna Do Is Dance

Soul Fingers feat baby Dooks/Modus/5rekovic

 

Komentari