Službeno je započeo ljetni festival

Food Truck Festival

Ovaj vikend u živopisnom i šarmantnom Samoboru, punom zelenila i prirodnog hlada, službeno je počeo festival ‘Ljeto u Samoboru’, a bogat program donosi radost djeci i odraslima.

Za dobru atmosferu pobrinuo se Saša Lozar, a nije ni nedostajalo poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole te spisateljice Emine Pršić i TikTokera ..

Iako je ‘Ljeto u Samoboru’ dugogodišnji projekt Turističke zajednice grada Samobora i gradskih institucija, a koji traje cijeli srpanj i kolovoz, ove godine pripremili su i poseban festivalski program koji traje do nedjelje, 11. srpnja, a po prvi put na lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koja se pokazala kao savršen odabir.

U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija kojoj poseban šarm daju jedinstvene dekoracije koje su privukle posjetitelje koji mogu uživati u besplatnim radionicama za djecu te sajmu starih zanata, ljetnom kinu i koncertima.


Bajkovit ugođaj priredili su Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su dizajnirali ‘Avatar drvo’ koje oduzima dah te ostale svjetlosne dekoracije.

Niti jedan festival na otvoren ne može bez instagramskih, atraktivnih foto lokacija, a ovaj događaj ih ima bezbroj i već dominiraju feedovima influencera i poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole te spisateljice Emine Pršić i TikTokera Daria Marčaca koji su posjetili Samobor ovog vikenda.

Otvorenje festivala podržali su svojim dolaskom gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić.

Posjetitelj su uživali i u raznolikoj i originalnoj gastro ponudi samoborskih ugostitelja, a tijekom cijelog tjedna Samobor nudi poseban program. Vrhunac će biti u nedjelju 11. srpnja kada će koncert održati grupa Pavel, piše klik.hr  

Komentari