Severina tone u siromaštvo, a sada ju je i sud kaznio zbog fotografija sina

instagram

Severina Kojić i Igor Kojić na rubu su razvoda, pišu srpski mediji. No na našim sudovima, kažu nam, nikakav zahtjev još nije stigao. Splitska pjevačica je, kako je već poznato, u Beograd došla sredinom ožujka kako bi vidjela maloljetnog sina kojeg ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Zbog pandemije korona virusa ostala je u Beogradu, točnije u obiteljskoj kući Kojića na Bežanijskoj kosi. Tamo su navodno eskalirali problemi između Severine i Igora.

“Igor je od početka veze navikao da Severina zarađuje od nastupa. Kad je počela pandemija, Severina je prestala nastupati, kao i svi pjevači, a kako ima puno kazni koje mora platiti sudu, plus životne troškove, koji uvijek padnu na nju, morala je, narodno rečeno, zavrnuti pipu. Igor je tad poludio,” tvrdi izvor za srpske medije.

Pjevačica je u međuvremenu, kako doznajemo, izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz srpnja 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije malodobnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Također, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u listopadu 2019. potvrdio prvostupanjsku privremenu mjeru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Radi se o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve mora platiti 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama. A do toga je, doznaju srpski mediji, došlo. Igor je, piše se, u Beogradu optužio Severinu da je kriva za sve njihove probleme, odnosno da će obitelj bankrotirati zbog nje, na što mu je ona uzvratila: ‘Hoćeš novac? Uzmi, pa zaradi’.

Seve se potom vratila u Zagreb, a Igor je ostao poslovati u Beogradu kao nogometni menadžer. Igorovi roditelji, Olja i Dragan Kojić Keba, navodno nisu podržali sina u toj odluci rekavši mu da ne može ostaviti suprugu u problemima, ali on je uvjeren da je donio ispravnu odluku. Keba nije odgovarao na naše pozive, a Severinin odvjetnik Mate Matić je rekao da će se javiti, ali do zaključenja izdanja to nije napravio.

Prije nekoliko dana Kojić je izbrisao zajedničku fotografiju sa Severinom sa svojega profila. Javno joj nije čestitao ni nedavni rođendan, što je dosad stalno radio. Igor i Seve u Beogradu su se prvo navodno počeli svađati oko bazena koji Kojići imaju u sklopu vile. Pjevačica je, pisalo se, htjela da renoviraju bazen i napune ga morskom vodom kako bi mogla pozirati za svoje društvene mreže.

“Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako bi se mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tad je Kojićima puknuo film,” rekli su izvori za srpske medije, piše 24 sata.

Komentari