Severina u strašnim problemima, prijeti joj milijunski bankrot, a čini se kako ni muža nije vidjela više od mjesec dana?!

instagram

Servis Poslovna Hrvatska izbacio je nezavidnu računicu, prema kojoj sve Severinine tvrtke posluju s velikim minusom. A šuškanja o bračnoj krizi sve su glasnija.

Severini Kojić, čini se, ne cvjetaju ruže ni na privatnom ni na poslovnom planu. Tvrtke kojima je naša kraljica estrade vlasnica ili suvlasnica nagomilale su više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini.

View this post on Instagram



“Najbolja zaštita koju svaka žena može imati je… hrabrost.” #elizabethcadystanton #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Nijedna tvrtka joj nije u plusu

Konkretno, tvrtka DUK Production. u kojoj je Severina jedina osnivačica i osoba ovlaštena za zastupanje, prošle je godine uprihodila nešto više od 752.000 kuna. Međutim, godinu je završila u gubitku od 88.800 kuna, navodi se u servisu Poslovna Hrvatska.

Također, dobavljačima duguje čak 920.000 kuna. Ni druga tvrtka povezana sa Severinom nije završila godinu u plusu. Glazbeni program d.o.o. uprihodio je 362.800 kuna, ali godinu je završio s gubitkom od 637.000 kuna.

Uz to, tvrtka dobavljačima duguje 866.400 kuna, ističe Poslovna Hrvatska. Osnivači, odnosno suvlasnici Glazbenog programa su Severina Kojić i Tomislav Petrović, koji ujedno obnaša dužnost direktora tvrtke.

Za treću je dobila novčanu potporu

Za Severininu treću tvrtku Dobrodošao u klub d.o.o. još nema podataka u Poslovnoj Hrvatskoj za 2019. godinu. Podsjećamo, to je tvrtka koja je dobila potporu od države za isplatu minimalnih plaća uslijed koronakrize.

Krajem travnja PR menadžer pjevačice Davor Grgin izjavio je kako je Severina zatražila da se uplaćena sredstva za potporu vrate. Dodao je tada da je pokrenut postupak za opoziv. Sada je, pak potvrdio da su uplaćena sredstva doista vraćena na račun koji im je poslao HZZ.

Slijedi joj i kazna zbog pokazivanja sina

Nagomilane Sevkine dugove, kao ni šuškanja da je Tomica Petrović nakon godinu dana pauze ponovno postao njezin menadžer, PR-ovac Grgin nije želio komentirati. Petrovića je u to vrijeme mijenjao Alen Ključe, direktor Star produkcije, koji je radio i na Severininoj turneji ‘The Magic Tour’.

Popularna Splićanka uza sve navedeno mora platiti i novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, svakako većem od nekoliko desetaka tisuća kuna, jer se oglušila o odluku Županijskoga suda u Dubrovniku te nakon njihove zabrane na svojim javnim profilima objavila nekoliko fotografija sa svojim sinom Aleksandrom.

Šuška se i o problemima u braku

Uza sve te financijske i sudske probleme, Severini ne ide ni na ljubavnom planu. Šuška se kako je njezin brak s Igorom Kojićem (32) u krizi, kao i to da se supružnici nisu vidjeli više od mjesec dana, otkad je pjevačica napustila Beograd.

U međuvremenu je uspjela zaratiti i s Igorovim roditeljima Draganom i Oljom, koje je na Instagramu optužila da su “pokrovitelji” njezinih bračnih problema. Danas se Seve na društvenim mrežama pohvalila fotografijama iz studija u kojem radi na novim pjesmama, dok je njezin suprug pratio utakmicu Crvene zvezde, piše Net.hr.

Komentari