Severina objavila fotografiju sa sinom i poručila: ‘To nikad ne smijemo zaboraviti…’

Foto: Instagram

Na svom Instagram profilu Severina je objavila novu fotografiju sa sinom Aleksandrom te je otkrila da su zajedno otišli u kino.

“Kino je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Djeca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smijemo zaboraviti!” napisala je uz fotku na kojoj zagrljeni poziraju.

Popović želi Severini zabraniti da objavljuje fotke sa sinom
Podsjetimo, Severina je u srpnju na društvenim mrežama nakon dugo vremena objavila fotografiju na kojoj se moglo vidjeti sinovo lice.“Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrniku. Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju, te i premijera Plenkovića sa djecom u Vatikanu… predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu.

Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav”, napisala je tada.

Podsjetimo, Severinin bivši partner Milan Popović, koji se s pjevačicom na sudu spori oko skrbništva nad sinom, zahtijevao je da Severina prestane objavljivati fotke i snimke Aleksandra čak i ako su snimljene s leđa.

“Sad se pokreće nova tužba u kojoj otac zahtijeva da dijete ne smijem objavljivati ni s leđa. Sumanuto… Neki dan se plješće premijeru Plenkoviću u Saboru jer je čovjek dobio dijete, a nekoliko dana kasnije se prošetao sa starijim sinom, što je izašlo u novinama, jednom je objavio fotografiju malene kćeri… Svi mogu, osim mene”, rekla je ranije.

Komentari