RTL ukida jednu od najpoznatijih emisija: Troškovi su preveliki, projekat je postao neisplativ

Foto: facebook

RTL ukida magazinsku emisiju ‘Exkluziv‘. Jedna od poznatijih emisija te televizije koju je vodila Ana Radišić, a u kojoj su se pretresali noviteti sa showbizz scene odlazi u povijest zbog nezadovoljavajućih rezultata gledanosti.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji s RTL-a, pokazalo se da su troškovi proizvodnje bili veći od rezultata gledanosti, zbog čega je ovaj projekt postao neisplativ. Što se ljudi koji su radili u toj redakciji tiče, s RTL-a list neslužbeno doznaje kako će im već sljedećeg tjedna biti ponuđene nove pozicije i poslovi u sklopu te televizije.

Uz vijest o ukidanju ‘Exkluziva‘ među novinarima se ovih dana proširila i priča kako RTL ukida i hvaljenu te višestruko nagrađivanu emisiju Potraga koja se emitira u sklopu RTL-a Danas. Toj vijesti kumovala je i činjenica da Potrage nema svakodnevno u sklopu središnje RTL-ove informativne emisije, međutim, s RTL-a za Jutarnji kažu kako su priče o ukidanju Potrage neutemeljena glupost.

“Potraga se ne ukida, a svakodnevno se ne emitira još od početka srpnja. Prikazujemo je kada imamo dobru, pravu istraživačku temu. Ne želimo Potragu obezvrijediti vijestima poput one da su se na primjer meduze, pomislite, pojavile u Jadranu. Potraga se, dakle, ne ukida, a novu emisiju emitirat ćemo već sutra”, neslužbeno kažu s RTL-a.



Komentari