Rogoznica: Bili smo kod javnog bilježnika. Još ništa od razvoda

instagram

Trenutno najpopularniji par sa scene, Boris Rogoznica i Doris Pinčić, prošetali su ovog tjedna na ovjeru privatnih dokumenata kod javnog bilježnika i popričali o svemu što ih je ‘zateklo’ proteklih tjedana.

Nakon što se odmorio i odradio gaže u rodnom Zadru, glazbenik Boris Rogoznica (31) vratio se u Zagreb. Tamo se ovog tjedna našao s uskoro bivšom suprugom, glumicom i voditeljicom Doris Pinčić (31).

View this post on Instagram



Plesnim korakom kroz život ?❤️ #shootingday?? #kuhinjababeeve

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Par je zadnjih dana dao javnosti do znanja da su i dalje prijatelji unatoč najavljenom razvodu, a u tom su se ozračju našli i kod javnog bilježnika u metropoli.

Zajedno su prošetali na ovjeru privatnih dokumenata i popričali o svemu što ih je ‘zateklo’ proteklih tjedana.

“Ako vas zanima razlog našeg posjeta bilježniku, nije razvod braka”, rekao je ukratko dobro raspoloženi Boris. Glazbenik je već ranije priznao kako krahu njihove ljubavi nije razlog treća osoba, te kako su djeca Donat (6) i Gita (2) sretna i ispunjena. Razvod roditelja nije ih, tvrdi, zabrinuo.

“Mi smo se cijelo vrijeme trudili biti najbolja verzija sebe. Doris je dala sve, i ja sam. Životni put nas je tako naveo. Bit ćemo bolji no što smo bili, funkcioniramo kao fantastični prijatelji i roditelji”, rekao je Rogoznica za RTL Exkluziv.

View this post on Instagram

Kad uvati fjaka ?

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, pokazali su skidanjem vjenčanog prstenja u periodu nakon Valentinova. Iako su krajem 2019. kupili svoju kuću iz snova u Velikoj Mlaki, njihova veza nije uspjela opstati. ‘Čuvena’ kuća bez kredita koštala ih je milijun i pol kuna.

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovu svadbu došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tad bila velika zvijezda serije ‘Larin izbor’, a karijera na televiziji tek je uslijedila, piše 24 sata.

Komentari