Ristović odgovorio Nikolini: Ne može ona dijeliti moju imovinu! Uplaćivao sam joj po 100 tisuća eura, ne znam što hoće

Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

Vitor Ristovć, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se nakon tvrdnji njegove snahe Nikoline Ristović da joj duguje imovinu nakon smrti Nikolininog muža i Mišinog sina Vidoja Ristovića.

“Prvo vam želim reći da nisam davao nikakve izjave i intervjue. Vidim da mediji samo pišu, a ja se ne oglašavam. Pitat ću vas sada, možemo li vi i ja sada podijeliti vašu imovinu? Ne možemo! E, tako ni ona ne može podijeliti moju imovinu. Kako ona može podijeliti moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj. To je bilo oduzeto mom djedu i vraćeno je meni”, rekao je Miša za Kurir.

“Naslijedio sam i grobnicu od mramora i bronce na Novom groblju koja vrijedi pola milijuna eura. I sada, kako bi ona mogla dijeliti sa mnom imovinu moga djeda i oca, moje majke? Što će ona dijeliti, ja ništa ne razumijem?! Sve se vodi na mene”, nastavio je i dodao da će Vidojeve antikvitete pokloniti povijesnom muzeju.

“Vidoje je skupljao antikvitete, on je to volio i pažljivo birao. Poklonit ću ih povijesnom muzeju. Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on volio ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovdje i prodaje ih. On ih je volio i kupovao ih je, ali ne njezinim novcem, nego mojim”, kazao je Miša, a osvrnuo se i na Nikolinine izjave u medijima.



“Ljudi pišu, pišu, ona priča neke nebuloze, ne znam…On je bio pod pritiskom, ona je inzistirala na tome da se renovira kuća u Zagrebu i htjela ga je odvući tamo. Imam sve uplatnice. Uplaćivao sam joj po 100 tisuća eura, sve imam”, rekao je.

“U 43 godine nikada nisam vikao na Vidoja, ja se kunem u njega da se mi nikada nismo posvađali, nisam ga ni kao dijete nikada udario. Ja ne znam što ona hoće, mi smo oduvijek bili bogati. Ne čujem se s njom, ona zove, ja se ne javljam”, zaključio je Vidojev otac.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je početkom svibnja. Nalazi obdukcije i kemijsko-toksikološke analize utvrdili su da je smrt nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazovu smrt.

 

Komentari