Rihanna i reper A$AP Rocky dobili su dijete, otkriven je spol

Foto: EPA

Superzvijezda Rihanna i reper A$AP Rocky dobili su prvo dijete, dječačića, koji se rodio 13. svibnja u Los Angelesu, objavio je u četvrtak specijalizirani časopis TMZ.

Pjevačica hitova kao što su “Diamonds” i “Umbrella”, koja je postupno posvetila i modi, fotografirala se sa svojim partnerom krajem siječnja u snijegom zametenim ulicama New Yorka odjevena u dugi ružičasti kaput, raskopčan, pokazujući svoj trudnički trbuščić.

Američka pjevačica ove je godine izostala s tradicionalnog spektakla u Muzeju Metropolitan 2. svibnja na kojem se redovito okupljaju slavni iz svijeta mode i estrade.

Rihanna (33), godinama drži u tajnosti kada će izaći njezin sljedeći album, a zadnji je objavila 2016.



U međuvremenu je postala milijarderka, koristeći se uglednom stečenim u svijetu glazbe, za ulaganje u liniju rublja, šminke i mode.

Rihanna i njezin 33-godišnji partner A$AP Rocky ozakonili su svoju vezu 2021.

Odbijala “trudničku” modu
“Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: nema šanse da idem kupovati na odjel za trudnice. Žao mi je, previše mi je zabavno dotjerivati se. Neću dopustiti da taj dio mene nestane samo zato što se moje tijelo mijenja”, rekla je Rihanna ranije u intervjuu za Vogue.

“Trenutno radim na promociji ideje da trudnice i dalje izgledaju privlačno, iako vas okolina tjera da radite suprotno, da nešto krijete. Tjera vas da krijete svoju seksepilnost i da je vratite nakon trudnoće, a ja ne vjerujem u te stvari. Tako da pokušavam nositi stvari koje možda nisam ni imala samopouzdanja isprobati prije nego što sam bila trudna”, objasnila je.

 

Komentari