Pronašla ‘savršenog’ frajera i onda ju je izludio!

instagram

Australska radijska voditeljica Jana Hocking – 34, iz Sydneyja nedavno je, kaže, prekinula vezu s ‘imućnim starijim tipom koji je imao Range Rover i prekrasnu kuću u centru grada’.

Hocking sad kaže kako su ‘bogati tipovi užasni ljubavnici’, a svog je ostavila iako su joj prijatelji stalno govorili kako može biti sretna što ga je upoznala.

Za News.com je ispričala da se njen bivši bio spreman odmah skrasiti, budući da mu izlasci i zabave sa prijateljima uopće nisu bili bitni.

“Vjerujem da riječ ‘jednorog’ dobro opisuje takve tipove. Predobri su da bi bili stvarni”, rekla je Hocking koja i za svog bogatog bivšeg kaže da je za nju ‘predobar’.



“Ja uživam u kvalitetnoj raspravi i volim čuti tuđe stavove a on se uvijek samo slagao s mojim mišljenjem, ma kakvo god ono bilo. ‘Ne bih se htio miješati’ tip”, opisala je bivšeg, s kojim je, kaže, ona morala preuzeti inicijativu i planirati im izlaske i putovanja, čak i započinjati razgovore i određivati ‘aktualne teme’.

“Probudila sam se jednog jutra a on je u mene zurio s raširenim očima i psećim pogledom, čekajući da mu kažem što ćemo raditi taj dan. U tom sam trenutku pomislila da ipak nije čovjek za mene”, kaže Hocking i dodaje kako je znala da prekidom s njim ne gubi samo dečka, već se i odriče lagodnog života …

“Odrekla sam se prekrasne kuće i otišla u svoj jednosobni stan. Stvarno sam razmišljala o tome da se udam i osnujem obitelji s njim jer je on to htio sa mnom”, kaže.

“Isplati li se zbog novca i lagodnog života biti s nekim u vezi? Nažalost, ne”, kaže Hocking i pita se jesu li svi bogati samci takvi.

Sada prije nego što s nekim izađe, otkriva, prvo se zapita ‘bi li bi mogla pokraj njega sjediti u avionu tijekom jako dugog leta’.

“To je jednostavno pitanje a ako je odgovor da bi me sigurno izludili, odmah se mičem”, rekla je.

Komentari