Pronašao zalihe toaletnog papira iz 80-ih: ‘Moj pokojni otac ih je čuvao kao da je znao’

facebook

Muškarac iz Sydneya pronašao je velike zalihe toaletnog papira koje su bile zaključane u spremištu. Spremio ih je tamo, kao da je znao da će do ovoga doći, njegov otac između 1980. i 1990.

facebook

Michael Guigis nije pokušao prodati svoje zalihe, već ih je odlučio podijeliti s ljudima koji ih ne mogu pronaći u trgovini. Svoje ”otkriće” podijelio je na Facebooku i napisao:

“Dijelim besplatno toaletni papir star 30, 40 godina. Ne šalim se. Moj pokojni otac napravio je zalihe još prije i stavio ih u spremište koje sam ja planirao počistiti. U jednom kutu pronašao sam otprilike 270 rola. Kao da sam dobio na jackpotu, nikada nisam bio toliko uzbuđen oko toaletnog papira. Znam da bi on volio da ih podijelimo u ovom ludom vremenu, pa ako trebate rolu, dvije i u blizini ste, pošaljite mi poruku i dostavit ću vam.”

Naravno, Michael je dobio bezbroj poruka u samo jednom danu, a sada ne zna kako da odredi kome će dati papir. Prvi na listi su stariji ljudi i oni koji ne mogu do trgovine, a tu su i dobrotvorne organizacije kojima će donirati. Njegov otac Sobhi preselio se 60- tih godina u Australiju iz Egipta i skupljao vintage stvari te ih skladištio u svojem spremištu, piše LADBible.



Komentari