Prije 23 godine vinuo se u zvijezde, a onda mu je karijera stala i suočio se i s dvije velike tragedije

James Van Der Beek je na Instagramu objavio da je njegova supruga Kimberly rodila šesto dijete, a trudnoću su skrivali od javnosti.

“Presretan sam što s vama mogu podijeliti vijest o dolasku Jeremiaha Van Der Beeka. Zovemo ga Remi. Nakon što smo dvaput ostali bez bebica, nismo htjeli požuriti s viješću o novoj trudnoći. Iskreno, bio sam prestravljen kada smo saznali da čekamo šesto dijete”, napisao je James uz objavu na kojoj je pokazao sinčića.

“Zahvaljujem svima u našoj blizini koji su znali za trudnoću te su poštivali našu privatnost”, napisao je Van Der Beek na kraju emotivne objave u kojoj je objasnio zbog čega je njegova supruga dvaput pobacila. Sama Kimberly je još ranije progovorila o oba pobačaja s kojima se suočila u razmaku od godine dana.

Uz Jeremiaha James i Kimberly imaju sina Joshuu (9) te kćeri Gwendolyn (3), Emiliju (5), Annabel (7) i Oliviju (11).



Jamesa Van Der Beeka pamtimo kao Dawsona Leeryja iz serije “Dawson’s Creek”. Iako su prošle već 23 godine otkako se serija pojavila na malim ekranima, Jamesu je to i dalje uloga života.

Van Der Beek je odrastao u američkom Connecticutu, a od rane se mladosti zanimao za glumu. Kada je imao 15 godina, zamolio je svoju majku da ga odveze na audiciju u New York jer bi se volio profesionalno baviti glumom. Pojavio se u nekoliko predstava na Broadwayu sa 16 godina, a uvijek se rado vraćao kazalištu. Upisao je fakultet kasnije, no od njega je odustao jer je htio odmah ostvariti karijeru. Početkom 1997. godine bio je na audiciji za tri televizijske serije, a jedna od njih bila je i “Dawson’s Creek”.

Upravo je ta serija Jamesa i cijelu ekipu vinula u zvjezdana nebesa, a svi se i danas uspješno bave glumom. James Van Der Beek, Michelle Williams, Katie Holmes i Joshua Jackson postali su zvijezde u kratkom roku, a mnogi se i danas rado prisjete njihovih zgoda i nezgoda iz serije.

Ipak, više od dva desetljeća kasnije čini se kako je Van Der Beekova karijera stagnirala. Pojavio se u seriji “Ne vjeruj susjedi iz stana br. 23”, u kojoj je glumio sebe, a tek prošle godine počeo je dobivati veće uloge u filmovima.

S druge strane, na privatnom planu cvatu mu ruže. Iako mu prvi brak s glumicom Heather McComb nije upalio, ljubav svog života pronašao je u Kimberly Brook. Vjenčali su se 1. kolovoza 2010. godine, a zajedno imaju petero djece. U listopadu 2019. godine objavili su da čekaju i šesto dijete, no mjesec dana kasnije potvrdili su tužne vijesti o tome da je Kimberly imala spontani pobačaj.

Glumac i njegova obitelj godinama su živjeli u Los Angelesu, a prošle godine objavili su da se sele na imanje koje su kupili u Teksasu. James i Kimberly shvatili su kako je pravo vrijeme za to jer su imali manju kuću s malim dvorištem u kojem djeca nemaju dovoljno prostora za igranje. “Presretni smo otkako smo se preselili, to je bio pravi potez za nas”, rekao je prije nekoliko mjeseci glumac u jednom intervjuu.

Komentari