Preminuo Willie Garson, popularni Stanford iz serije ‘Seks i grad’, kolege i prijatelji opraštaju se od njega putem društvenih mreža

Screenshot

Popularni glumac iz serije “Seks i grad” Willie Garson preminuo je u 58. godini. Vijest o njegovoj smrti, koju je potvrdio njegov sin Nathen Garson na svom profilu na Instagramu, šokirala je sve obožavatelje te serije. 

“Jako te volim tata. Počivaj u moru i drago mi je što si sve avanture podijelio sa mnom i uspio postići toliko puno. Ponosan sam na tebe. Zauvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u svoju avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom”, napisao je Nathen na Instagramu.

Uzrok smrti zasad nije potvrđen, ali njemu bliski izvori su za TMZ potvrdili da se glumac borio s rakom.

Willie je bio najpoznatiji po ulozi bliskog prijatelja Carrie Bradshaw, Stanforda Blatcha u seriji “Seks i grad”. Iako je bio sporedni lik nekoliko priča bilo je usmjereno samo na njega, a njegovo pojavljivanje bilo je planirano i u nadolazećim epizodama koje su se počele snimati u lipnju.



Zadnji put se na setu pojavio 24. srpnja kada je snimao scenu sa Sarah Jessicom Parker i Mariom Cantoneom.

Njegovi prijatelji i kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a među prvima se oglasila Cynthia Nixon koja u seriji glumi Miranu.

“Jako smo tužni što smo izgubili Willieja. Svi smo ga jako voljeli i obožavali raditi s njim. Bio je beskrajno smiješan na ekranu i u stvarnom životu, bio je izvor svjetla, prijateljstva i znanja o šoubiznisu”, napisala je Cynthia Nixon.

Kao “čovjeka s velikom dušom” opisao ga je i tvorac “Seksa i grada” koji je napisao kako ih je “Willie sve dotaknuo svojim velikim srcem i velikom dušom, zračio ljubaznošću prema svima”.

“Otišao je prerano”, napisao je Daren, objavio je Dnevnik.hr.

Komentari