Prekinuli Jelena Veljača i direktor prodaje na RTL-u

Damir Krajač / CROPIX

Scenaristkinja, glumica i aktivistkinja Jelena Veljača i direktor prodaje na RTL-u Ivan Gale još ožujku su prekinuli vezu.

Kako ćemo voljeti u novom svijetu, zapitala se Jelena Veljača sredinom ožujka u tekstu objavljenom u jednim dnevnim novinama, u kojem se osvrnula na ljubavne odnose u vrijeme izolacije prouzročene pandemijom koronavirusa.

“Hoće li strah od potpuno nepoznatog učvrstiti brakove ili će nas dugotrajni boravak u istom prostoru, pak, razdvojiti? Hoćemo li si moći priznati s kime želimo, a s kime ne želimo biti, nakon tog nevjerojatno bizarnog testa koji podsjeća na najpoznatiji televizijski reality show svih vremena? Biti kod kuće sa svojom obitelji – zvuči gotovo nevjerojatno da će to za neke ljubavi biti najveći test – mislim pritom i na zakonite i na one zbog kojih se neki od nas skrivaju po kupaonicama tipkajući ‘samo da ovo prođe’. Hoće li nas karantena povezati na način o kojem nismo mogli sanjati ili će samo stvoriti iluziju ljubavi u doba kolere”, nastojala je odgonetnuti.

Odgovor je čini se, barem u svom slučaju, već znala. Kako ekskluzivno doznajemo, u tom je razdoblju, odnosno u ožujku, završila njezina veza s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galeom. S obzirom na to da do zaključenja broja nisu uspjeli doći do Jelene, nije poznato jesu li baš virus i izolacija krivi za prekid veze, piše Story.



Komentari