PREKID NAKON ŠOKANTNE IZJAVE: Priznala da ne uživa u seksu kao ranije, pa nakon 12 godina braka odlučila ostaviti poznatog nogometaša

Španjolska manekenka Tamara Gorro objavila je da se razvodi sa suprugom i bivšim nogometašem Ezequielom Garayom.

Tamara je u mnogo navrata oduševljavala fanove provokativnim fotografijama, a ovoga puta je objavom o razvodu nakon 12 godina braka iznenadila veliki dio javnosti.

Ali vjerojatno ne svakoga, s obzirom da su pojedini mogli naslutiti kuda sve vodi nakon jedne od Tamarinih izjava prije nekoliko mjeseci.

Ona je tada javno obznanila da više ne uživa u seksu kao prije.



– Ako me pitate da li imam isti seksualni apetit kao prije, moj odgovor je – ne. Ne znam da li je to sve zbog nedostatka vremena ili nedostatka želje, ali istina je… Ne znam. Volim svog muža, ali to je tako. Ne želim, kao ranije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovjetiti sa mnom, rekla je tada Tamara.

Ona i Ezequiel su se upoznali 2010. godine, a vjenčali 2012. Tamara se suprugu zahvalila na 12 godina braka. Inače, Ezequiel Garay je bivši igrač Real Madrida koji je za Kraljeve nastupao u periodu od 2008. do 2011. godine.

 

Komentari