Poznati glumac iz serije ‘Allo Allo’ pojasnio, na lošem ‘francuskom’ pravila karantene za vrijeme pandemije koronavirusa, vi koji znate, već pogađate o kome se radi

screenshot

Officer Crabtree, poznati lik iz popularne britanske humoristične serije ‘Allo Allo’ čiji lik utjelovljuje legendarni britanski glumac Arthur Bostrom. Officer Crabtree ponovo se pojavio u javnosti kako bi naciji prezentirao najnovije informacije vezane karantenu, eng. – ‘lockdown’, odnosno ‘lickdown’ kako bi on rekao.

Za one koji nisu upoznati s predmetnom serijom, Officer, odnosno policajac Crabtree pojavljuje se u seriji kao tajni agent britanske vlade zadužen za spašavanje dvojce pilota britanskih zračnih snaga koji su oboreni iznad okupirane Francuske za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Njegovo prerušavanje u francuskog policajaca bi bilo gotovo savršeno, da nije imao jednu veliku manu. Jako loše je govorio francuski jezik, koji u seriji je predstavljen u verziji engleskog jezika s francuskim naglaskom.



Urnebesan govor policajca Crabtreea je postao zaštitni znak serije emitirane još u drugoj polovici dvadesetog stoljeća, a i u današnjim okolnostima je jednako zabavan.

Komentari