Posljednja Miss Jugoslavije uhićena zbog elitne prostitucije. I to uhvaćena na djelu!

Foto: Instagram

 

Posljednja Miss Jugoslavije Slavica Tripunović uhićena je prije nekoliko dana u Srbiji u akciji policije usmjerenoj protiv elitne prostitucije.

“Slavica Tripunović uhićena je u velikoj akciji u kojoj su ‘pali’ i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša sudionica Parova i Playboy zečica, uhvaćene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene sucu za prekršaje i određena im je novčana kazna”, kazao je neimenovani izvor za Kurir.

Tripunović je 1991. godine bila Miss Jugoslavije, a zatim predstavljala spomenutu zemlju na izboru za Miss svijeta. Kasnije se odlučila početi baviti glazbom te je odabrala umjetničko ime Dajana. Sudjelovala je reality showu Farma, nakon kojeg se povukla iz javnog života.



Kako je objavio portal Republika, u spomenutoj akciji je do sada uhićeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Srbijanske starlete, među kojima su Nataša Šavija i Sanja Stanković, su upoznavale klijente uz posredstvo Duška Banjca i Nikole Anđelića. Protiv svih žena na spisku, kao i protiv organizatora, podnešene su prijave.

Za nekima od njih se još uvijek traga. Banjcu i Anđeliću je Treće osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu odredilo pritvor u trajanju od 30 dana.

 

Komentari