Peta sezona ‘Života na vagi’ dobila je novu voditeljicu, poznato lice iz prijašnjih godina showa preuzima voditeljsku palicu

Twitter

Peta sezona showa “Život na vagi”, jednog od omiljenih TV formata gledatelja posljednjih godina, starta uskoro na RTL-u, a voditeljsku palicu od Marijane Batinić, koja je na rodiljnom dopustu, preuzet će Sanja Žuljević, trenerica u prve tri sezone.

“Kad me izvršni producent showa, Vanja Meandžija, zvao na sastanak, posljednja misao u glavi je bila da zove zbog toga. Ali nakon predstavljanja ideje, kraćeg razgovora u kojem smo, između ostalog i spomenuli da je to već isprobano (u Americi su to isto napravili s trenerom Bobom Harperom) i prolaska kroz detalje kako će ta uloga zaista i izgledati, već sam bila poprilično sigurna da ću pristati. Nakon što sam prespavala i stavila sve u životni raspored definitivno sam odlučila pristati. Ipak je to dobar izlaz iz zone komfora za mene!”, kaže Sanja Žuljević, koja je punu podršku dobila i od Marijane Batinić.

A što se to sprema, kakve novosti mogu očekivati obožavatelji showa i tko će se u petoj sezoni okruniti titulom “najvećeg gubitnika”, gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u, piše Jutarnji.

Komentari