Pet znakova kako nam frajeri daju do znanja da smo žene iz njihovih snova

Ilustracija: Pixabay

Donosimo vam pet znakova kako nam frajeri daju do znanja da smo žene iz njihovih snova, a te stvari govore puno više od dvije riječi – “volim te”.

Poklanjaju nam male poljupce

Ponekad upravo oni maleni, brzi, nespretni, usputni poljupci znače najviše. Možda vaš dragi nije obožavatelj pokazivanja intimnosti, no usputni poljupci u čelo, vrat ili u obraz dok spavate, pokazatelj su da vas iskreno voli.

Prepuštaju izbor nama

Ako vama prepušta odabir restorana, filma ili mjesta za izlazak, to nikako ne znači da je njemu potpuno svejedno i da nije zainteresiran. Na taj način, pokazuje koliko mu je bitno vaše zadovoljstvo.

Pokazuje zanimanje za naše interese

Ide s vama u kazalište iako ga to nimalo ne zanima, hodočasti po dućanima dok vi tražite savršene cipele, čeka s vama jutro u gradu kako biste vi dočekali prve zrake sunca i snimili savršenu fotografiju. Štogod da čini, a što nije nužno nešto što njega zanima, znajte da to čini iz ljubavi prema vama.



Brinu se o nama

Bilo da ste u nekakvoj nevolji, zbog nečega tužni ili jednostavno loše raspoloženi, uvijek se trudi biti vam potpora i ponuditi vam pomoć kako biste se osjećali bolje.

Javljaju nam se prije spavanja

Šalje li vam poruku ili vas zove čim se ujutro probudi i neposredno prije spavanja, znajte da ste mu cijelo vrijeme u mislima, piše Cosmopolitan.hr.

Komentari