PAO JE DOGOVOR U kolovozu počinje snimanje nove sezone ‘Prijatelja’

Twitter

Na male ekrane uskoro bi se trebali vratiti Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe i Joey. Naime, snimanje je trebalo započeti krajem ožujka, ali je produkcija to zaustavila i odgodila pa je zatim snimanje trebalo krenuti najranije u rujnu.

No, budući da i tada nije krenulo, objavljen je novi datum snimanja. “Nadam se da ćemo moći snimati u kolovozu, ako sve bude dobro i ne bude ranog drugog vala. Ako sve bude na svom mjestu i ako budemo mogli poštovati sve mjere, snimat ćemo ga negdje između sredine i kraja kolovoza”, rekla je Martha Kauffman, kreatorica serije.

“Bilo ih je strah da sada svih neće moći okupiti godine ili čak i više. Courteney je automatski dogovorila sastanak preko videopoziva i svi su se uključili i tako razmjenjuju ideje. Sve pokažu producentima i onda raspravljaju i čavrljaju barem dva sata”, rekao je izvor.

Zarada preko dva milijuna dolara po glavi

Dakle, na male ekrane uskoro bi se trebali vratiti Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe i Joey, a svatko od njih mogao bi zaraditi između 2,25 do 2,5 milijuna američkih dolara (između 15 i 17 milijuna kuna), prenosi 24 sata.



Komentari