Pa kako ovo? Mladić u Potjeri nije znao važno pitanje iz bosanske povijesti

Dok pišemo ovaj članak traje još jedna Potjera, a tročlana ekipa sprema se za završnu igru.

Kapetan je bio pomalo pohlepan, otišao na višu ponudu i htio uzeti 80 tisuća kuna (cca 20 tisuća maraka) ali je pao na jednostavno pitanje o Alisi iz zemlje čudesa. Nije, naime, znao da se Alisa čudila zecu sa satom nego je odabrao nešto drugo, piše Bild.ba

Nakon kapetana je igrala Nataša i razvalila odličnom igrom, a nakon Nataše smiješni Filip iz Zagreba koji nije znao da se Filip Latinović našao u ljubavnom trokutu. Ispričao je fora anegdotu o tome kako ga je svojevremeno mama pitala što je bilo s Filipom Latinovićem, a on nije znao tko je to i pitao je mamu “pa tko je taj čovjek”.

Zadnji natjecatelj, 18-godišnji Toni, dobio je na početku pitanje o prometnim znakovima. Kao netko tko je friško bio na vozačkom, kako je Lokas primijetio, Toni je znao pitanje. Međutim, na pitanju o Bosni je skoro šaptom pao.


Koje godine je Bosna šaptom pala, upitan je Filip. Umjesto da je odao 1463. Toni je odabrao odgovor pod B, a Morana ga je upozorila da je to Krbavska bitka.

Do kraja članka stigao je i kraj emisije i Morana uspjela je uloviti momčad koja kući ide praznih džepova. Šteta, bili su dobri, ali je Morani 11 koraka ipak doručak.

 

Komentari