“OVO JE BOLNO ZA GLEDATI” Aleksandar Stanković objavio video u kojem oponaša Konstraktu

Foto: Screenshot/Facebook

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković ne krije svoju ‘opsesiju’ srpskom pjevačicom Anom Đurić Konstraktom pa se tako i on prepustio viralnom trendu parodiranja na njezinu koreografiju za pjesmu ‘In Corpore Sano’.

Na Facebook profilu televizijske emisije ‘Nedjeljom u dva’ Stanković je u suradnji s novinarkom Majom Sever snimio video u kojem imitira popularnu Konstraktu, a u opis je stavio: ‘Malo zezanja i što ćemo sad?’

https://www.facebook.com/100011882555475/videos/995383104497862/

Mnogi Stankovićevi fanovi pretpostavljaju da je izvedeni performans najava za Konstraktino gostovanje u njegovoj emisiji sljedeće nedjelje, a sudeći prema komentarima video im baš i nije ‘sjeo’.



‘Ali zašto? Aco ako se ložiš na ženu ima raznih načina za ulet. Ovo je bolno gledati kao i zaruke na NBA utakmicama nasred terena. Užas’, glasi komentar kojeg je administrator Facebook stranice ‘Nedjeljom u dva’ izbrisao.

‘Znači u nedjelju će biti interesantno. Baš me zanima koja li je tema na NU2? Edukacijska emisija u udarnom terminu za gledatelje ove će nedjelje nas manje upućene educirati o tajni zdrave kose?’, ‘A da odeš u Međugorje do Mamića’, komentari su na Acin performans.

Naime, Stanković je nedavno sudjelovao u RTS-ovoj rubrici ‘četiri zanimljiva muškarca’ gdje je srpskoj pjevačici postavio dva pitanja: ‘Je li tvoj seksipil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju pričuvu, s obzirom na to da si ti predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji?’, pitao je Stanković, a Konstrakta mu je ponudila zanimljive odgovore, prenosi Dnevno.hr.

Komentari