Ovih pet znakova tuđe osjećaje shvaćaju bolje od svih ostalih

Empatična osoba razumije tuđe emocije, nekad i do te mjere da se može lako staviti u položaj drugoga i skroz se s njim poistovjetiti. Ta nam urođena sposobnost omogućuje da se s drugima povežemo, no proživljavanje tuđih negativnih emocija može biti i jako stresno, piše Pinkvilla.

Neki su horoskopski znakovi prirodno empatičniji od drugih, a ovih će pet uvijek razumjeti kako je drugima i što oni proživljavaju.

Riba

Ribe osjećaju emocije drugih i uvijek znaju kad je ljudima koje vole teško, čak i prije nego im itko išta kaže. One tuđu bol razumiju toliko da će se često i žrtvovati i nositi tuđi teret, kako bi drugima pomogle da prebrode teški period.

Rak

Ljudi rođeni pod ovim znakom brinu o bliskim ljudima i osjećaju njihove brige i ‘borbe’. Rakove emocije nisu samo odraz onoga što oni prolaze, već su često pod utjecajem drugih pa mogu djelovati ćudljivo i često mijenjati raspoloženje.



Djevica

Iako se prvenstveno smatraju praktičnima, Djevice imaju snažnu intuiciju zbog koje primjećuju i neke sitnice koje drugi ne vide. Svoju će empatiju često koristiti za uspostavljanje ravnoteže i sklada u bliskim odnosima.

Vaga

Vage su šarmantni i društveni diplomati i trude se poistovjetiti se s tuđim brigama i shvatiti tuđu perspektivu. Nekad će zbog drugih promijeniti svoje mišljenje ili uvjerenje, ali to im ne smeta, prenosi 24 sata.

Komentari