Ovi horoskopski znakovi nesumnjivo su najbolji ljubavnici

Pixabay

Odličan seks često je rezultat prirodne kompatibilnosti sa vašim seksualnim partnerom, no čini se da određeni astrološki znakovi imaju dar za zadovoljstvo. Koji su horoskopski znakovi najbolji u krevetu, pitate se? Četiri se ističu među ostalima.

Najsnažniji aspekti njihove osobnosti blistaju u spavaćim sobama, kako prenosi Večernji list.

Riba

Neka vas ne zavara nježna i naizgled mirna narav empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnima, već im omogućuju da se sinkroniziraju s vašim potrebama, dajući Ribama gotovo magičnu sposobnost da osjećaju i vaše i njihovo zadovoljstvo. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vam bilo što ugodnije.

Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi biti zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni žele li vas odvesti kući. Taj nepredvidivi zaštitni vanjski sloj često je štit za osjetljiviju stranu Blizanaca, jer se obično zamotaju u požudu brže od bilo kojeg drugog znaka. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osjetiti odvest će vas u pravi užitak.



Lav

Lavova je narav da odaje privlačnu karizmu uz koju se drže njihovi prijatelji i obitelj; i kad se usmjere na romantični interes, strastveno će nastaviti i dokazati da vrijede. Iako se Lavova strast u spavaćoj sobi u početku može biti pomalo intenzivna, uskoro ćete biti preplavljenim osjećajem sigurnosti. Divlji načini Lava mogli bi biti upravo strastvena promjena ritma koji ste tražili u spavaćoj sobi.

Vaga

Poznato je da sklapaju prijateljstva gdje god dođu i sposobne su stvoriti osnovnu vezu s gotovo svima koje upoznaju. Nije iznenađujuće da su Vage sklone biti suosjećajne i u spavaćoj sobi, a uistinu mogu uživati ​​tek kad znaju da je njihov partner zadovoljan. Neće nužno preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi, ali ako im date prijedlog ili jasne upute, s oduševljenjem će vam uslišiti želje. Tijekom vašeg intimnog putovanja, Vage će se potruditi kako bi vaše iskustvo bilo što ispunjenije, prenosi N1.

Komentari