OGLAŠAVANJE NAKON SKANDALA: Poslije drame sa sestrom Mirjanom po prvi put poruku poslala i Severina

Foto: Instagram

Severina Vučković po prvi put se oglasila na Instagramu nakon cijele ‘splitske drame’ sa sestrom Marijanom Popović.

Severina je na društvenim mrežama objavila videozapis s nastupa u Poreču. Na početku podijeljenog videa, pjevačica se sprema stupiti na pozornicu kako bi svojim hitovima ‘zapalila’ Porečane, a publika je doziva uzvicima: ‘Seve, Seve’.

U opisu objave, Severina je napisala: ‘Po-reč, Po-reč, Po-reč’.

Video pogledajte OVDJE



Video je u kratkom roku skupio oko 5 tisuća lajkova i pregršt komentara u kojima joj njezini fanovi izražavaju podršku.

‘Podrška kraljici’, ‘Koliko je ona ustvari jaka žena’, ‘Diži glavu gore. Ne mogu ti oni ništa’, ‘Tysone legendo’, ‘Drž se Seve. Postoje biljke koje opstaju i po najvećoj zimi, mrazu i snijegu. Čvrsto se drže ne klocaju, ne padaju, ne suše se i čekaju bolje dane. To si ti’, pišu joj pratitelji.

Podsjetimo, regiju je obišla vijest o fizičkom sukobu sestara Vučković. Prema tvrdnjama Marijane Popović, Severina se okomila na nju i to pred majkom Anom te je njihov verbalni okršaj prešao u šamaranje i hrvanje po cijelom stanu. Cijela drama dogodila se u jedan sat poslije ponoći, a susjedi su potvrdili da se iz stana čula buka.

Severinin tim, pak, tvrdi da je Marijana lažno prijavila sestru te da je ona ta koja je napala pjevačicu te joj nanijela ozlijede, a potom je počela lupati na vrata stanarima zgrade te se bacati po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Komentari