Oboren rekord Potjere: Uigrani tim pokupio 294.000 kuna

HRT

Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić večeras su ušli u povijest HTV-ova kviza ‘Potjera’ kao tim s dosad najvećim osvojenim iznosom.

U 954. epizodi popularnog kviza na malim ekranima, tim majstora s mora uspio je nadmađiti lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojiti 294 tisuće kuna, odnosno 73.500 kuna, koliko pripada svakom natjecatelju.

“Dosadašnji rekordni iznos bio je 250.000 kuna, osvojila ga je tročlana ekipa 31. ožujka 2015. godine, kada je u završnoj potjeri ‘pao’ Dean Kotiga, koji nije uspio stići šesnaest koraka, iako su ga sekunde dijelile od toga da ih stigne”, za Jutarnji se prisjetio urednik ‘Potjere’, Igor Grković.

Dobar glas daleko se čuje, loš još dalje, kroz smijeh je izjavio lovac Krešimir Sučević-Međeral, kojem je, naravno, malo krivo da je ‘pao’, ali od srca čestita ekipi na čelu s poznatim splitskim kvizomanom, Robertom Lojpurom.

‘Ako sam već morao biti poražen, drago mi je da poraz mogu pripisati Lojpuru i njegovom timu. Dečki su to zaista zaslužili’ sportski čestita lovac.

Komentari