NOVA DRAMA! Uhićen bivši suprug Britney Spears: Upao joj na vjenčanje

Foto: Instagram

Bivši suprug Britney Spears Jason Alexander uhićen je u njezinoj kući u Los Angelesu dok se pripremala za vjenčanje sa svojim partnerom Samom Asgharijem.

Policajci iz okruga Ventura reagirali su na prijavu upada na tu adresu i uhitili 40-godišnjeg Alexandera.

Glasnogovornik policije potvrdio je novinskoj agenciji PA da je Alexander uhićen zbog postojeće tjeralice i da je nakon incidenta odveden s mjesta događaja u policijsku postaju.

Intimno vjenčanje pjevačice (40) i njenog 28-godišnjeg partnera, fitness trenera, trebalo se održati u četvrtak.Nedugo prije incidenta njezin bivši partner Alexander objavio je na Instagramu priču uživo iz blizine imanja u kojoj je rekao da je tu da “upadne” na vjenčanje.

Spears i Asghari zaručili su se u rujnu prošle godine, a pjevačica se našalila da je prosidba “zakasnila”.

Trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo njezin život prekinuo je Vrhovni sud Los Angelesa u studenom prošle godine.

Izvor kojeg citira američka publikacija People rekao je da je na vjenčanje pozvano oko “60 uzvanika iz njihova bliskog kruga”.

Spears ima dvoje djece, Seana i Jaydena, s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Pjevačici je to treći odlazak pred oltar, prenosi Direktno.

Pjevačica je u svibnju objavila gubitak svoje “čudesne bebe rano u trudnoći”.

Ona je otkrila da je trudna mjesec dana ranije, rekavši da je napravila test nakon što ju je Asghari zadirkivao da je “trudna hranom”.

Prema TMZ-u, Spearsin brat Bryan pozvan je na vjenčanje, ali ne i njezina sestra Jamie-Lynn i roditelji.

Spears se udaljila od članova svoje obitelji nakon što je 2008. stavljena pod kontroverzni nadzor, koji je kontrolirao mnoge aspekte njezina života, uključujući njezine financije zbog zlouporabe droga i problema s mentalnim zdravljem.

 

Komentari