Nives objavila zavodljivi video iz kreveta: “Kad zabrijem da sam prepič*a”

Foto: Instagram

Nives Celzijus je na Instagramu objavila video iz kreveta u kojem je pokazala kako izgleda kad se probudi, a u komentarima su joj se javile i neke poznate Hrvatice.

Nives Celzijus (40) redovito časti pratitelje na Instagramu svojim golišavim izdanjima, a sada je objavila zavodljivi video iz kreveta, prenosi Dnevnik.hr.

Nives se snimila nakon buđenja te se malo zaigrala s filterima i našalila na vlastiti račun.

Video pogledajte OVDJE.



“Ja kad slučajno upalim filter pa zabrijem da sam prepič*a i odmah čim otvorim još pospano jutarnje oko… A onda me opali stvarnost. Dešava li se i vama ovo buđenje nakon buđenja?” napisala je u opisu videa koji je zabavio njezine pratitelje, uključujući i neke poznate Hrvatice.

“Stvarnost je najljepša!”, komentirala je Ivana Mišerić s kojom je Nives vrlo bliska. “Lijepa si svakako i duhovita”, poručila joj je Žanamari Perčić, a video je nasmijao i Eciju Ivušić te Sonju Kovač.

“S filterom ili bez njega, ti si ženo vatra”, “Carica”, “Savršena”, još su neki od brojnih komentara ispod videa koji je dobio preko šest tisuća lajkova.

Nives ovo nije prvi put da je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda bez filtera i šminke, a za svoj izgled uvijek dobiva samo komplimente.

 

Komentari