Nikolina Ristović shrvana je nakon nalaza obdukcije, ne prestaje plakati

Foto: Instagram

Srpski mediji pišu da je Nikolina Ristović shrvana zbog suprugove smrti te prenose izjave navodno njoj bliskih ljudi o tome da bivša voditeljica ne prestaje plakati.

Rezultati obdukcije navodno su je posebno užasnuli.

“Vijest da je Vidoje preminuo i način na koji se to dogodilo su Nikolinu u prvom trenutku toliko šokirali da ona nije znala gdje se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentirali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvijek i bila”, prenosi Kurir izjavu izvora.

“Ipak, kada je sahrana završila i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je kći velika utjeha i mnogo joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Mnogo joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da se sada nema na koga osloniti, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ”, prenosi još srpski medij.“Odmah nakon sahrane, kada se sama vratila na grob svog supruga, Nikolina je zatražila od prijatelja koji ju je držao za ruku da ne padne da fotografira cvijeće i vijence njenim telefonom kako bi imala te fotografije”, tvrdi još Kurirov izvor.

“Ona stalno gleda te slike vijenaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Iako su joj prijatelji savjetovali da te slike obriše jer joj se zbog toga stanje pogoršava, ona za to ne želi čuti. Jako se povukla u sebe, baš nas sve zabrinjava. Uskoro će i 40 dana, valjda će se nakon toga vratiti u normalu. Mora, ako ništa drugo, a onda bar zbog djece, koja su jako vezana za majku. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi se uopće time baviti. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja”, zaključuje izvor.

Podsjećamo, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt.

Nije utvrđeno da je u organizmu imao opojne droge ni druge nedozvoljene psihoaktivne supstance (poput kokaina, heroina, amfetamina, MDMA-a i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, specijalisti sudske medicine.

 

Komentari