Nikolina Pišek: Ne smijem ni reći što bi Vidoje učinio da zna za postupke svog oca

Foto: Instagram

Nikolina Ristović na Instagramu je objavila da nikada nije očekivala da će postati regionalni fenomen i da će joj se javljati žene koje su prolazile “isto šikaniranje”.

“Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem ‘tu smo’ jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog”, započela je objavu na Instagramu.

“Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… ‘Greška’ koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati”, dodala je.

“No istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto.  Čitajte, svi smo u ovom vlaku…”, napisala je Nikolina.



Podršku joj je pružila srbijanska pjevačica Jelena Karleuša, koja je u komentaru napisala: “Lutko lepa, draga, mila i DOBRA, bori se za sebe u inat svih BALKANSKIH MRZITELJA ŽENA, bori se za svoje dete jer ti mu to kao majka dugujes, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe NIKADA NIKOME! Budi primer svom detetu za borbu u zivotu. Svako ko ti rec kaze, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim zivotom i tvojim novcanikom-neka p*si ku*ac. Nisi duzna nikom da se pravdas ili da objasnjavas, pogotovo ne na ovim prostorima gde su zene gradjani drugog reda, gde mediji i muskarci BRUTALNO gaze sve zensko, gde je cak i zena zeni VUK! Borba draga, lepa i pametna, glavu gore jer je zivot jedan! A drugi neka p*še bre!”

Komentari