Nekad velika zagovornica plus-size žena, naglo promijenila priču

Holivudska glumica Rebel Wilson bila je jedna od najglasnijih zagovornica plus-size žena, no onda je odjednom odlučila promijeniti mišljenje i drastično promijeniti svoj izgled, drugim riječima riješiti se viška kilograma.

I to joj zasad ide vrlo dobro, u što se možemo uvjeriti ako pogledamo njezine društvene mreže na kojima se pohvalila novom linijom i pokupila pohvale i čestitke za novu formu. Na posljednjoj fotografiji snimljenoj u Sydneyju pozirala je u uskom sportskom kompletu koji je otkrio njezino značajnije mršavije tijelo, a pokazala je i lice bez šminke.

Promjena životnih navika

40-godišnja Rebel svoje je životne navike odlučila promijeniti početkom 2020. godine, kada je odlučila brinuti više o zdravlju i poduzeti neke pozitivne promjene. Nedavno je rekla kako je jako ambiciozna po tom pitanju i da će tako nastaviti i sljedećih mjeseci jer joj je cilj doći do 75 kilograma težine.

“Pokušajte dati sve od sebe, bar malo, svaki dan. Znam da su neki dani frustrirajući kao u paklu, najradije biste odustali, ide vam sve na živce. Ali dobre stvari su pred vama”, poručila je putem društvenih mreža.



Nekad velika zagovornica plus-size modela

Rebel je dugi niz godina bila zagovornica žena s viškom kilograma i zagovarala je plus-size modele, a 2017. godine čak je dizajnirala vlastitu modnu kolekciju “Rebel Wilson X Angeles” za krupnije žene.

Ali kako je i sama najavila ali i pokazala vrijeme je za nove, zdravije promjene, piše Dnevnik.hr.

Komentari