‘NEDOSTAJE DO BOLI’ Maja Sever posvetila emotivnu objavu Bagi i otkrila gdje je njegova Mala

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Velika prijateljica i kolegica tragičnog preminulog Mislava Bage, Maja Sever, na svom mu je Facebook profilu posvetila emotivnu objavu i otkrila lijepe vijesti.

Naime, Bago je iza sebe ostavio ljubimicu, psa Malu, koja je privremeno bila smještena kod Majine šogorice, a mjesec dana nakon njegove smrti Sever je otkrila da je kujica pronašla svoj dom.

Maja je u objavi napisala da joj Bago nedostaje do boli, a kao i mnogi koji prolaze period tugovanja, često joj se dogodi da ga čeka da naiđe na ulici, da ga ponovno vidi.

“Nedostaje do boli. Svaki dan. I dalje čekam da naiđe iz smjera Kvatrića. Mala je dobro. Kod jedne divne žene koja mi je putem postala draga prijateljica. A Mala k’o Mala i kod njih radi nered. Mimi bi bio sretan da zna gdje radi nered”, napisala je Sever uz fotografiju psa.



U komentarima Majini su pratitelji napisali da im i samima nedostaje Bago, a jedna je pratiteljica otkrila je da joj je teško doći u njegov kvart, jer ga tako još uvijek može zamišljati da šeta sa svojom Malom. Mnogo je i onih koji ga nisu nikada privatno upoznali, ali im svejedno nedostaje, no uvjereni su da je pronašao svoj mir i spokoj. “Zna on, zna”, poručila je Maji jedna pratiteljica ispod objave.

https://www.facebook.com/maja.sever/posts/10228894675134455

Podsjećamo, novinar Mislav Bago tragično je preminuo prije tjedan dana u 49. godini života. Kada nije radio, rijetko se pojavljivao u javnosti, no mnogi pamte njegovo prvo pojavljivanje s Malom u javnosti. Bilo je to u lipnju prošle godine gdje se Bago pojavio na dodjeli nagrade Nade Dimić koja se održavala ispred Hrvatskog Hrvatskog društva likovnih umjetnika na Trgu žrtava fašizma s malenim psićem u rukama.

Njegovo je društvo tada iznenadilo saborsku zastupnicu Uršu Raukar koja mu je odmah prišla kako bi izbliza vidjela preslatkog psića kojeg je Bago udomio preko prijatelja. Malo tko zna da je bio neodlučan treba li udomiti psa, no na kraju se odlučio za taj veliki korak, prenosi Dnevno.hr

 

Komentari