Nećeš vjerovati što te očekuje na Weekendu!

Želiš čuti kako Ivica Kostelić promovira Hrvatsku? Zanima te kako su i od koga Amerikanci kupili nogomet? Želiš znati što to točno žene ustvari žele i što o influencerima misle – oni sami? Ako misliš da digitalna revolucija tek počinje i da uopće ne bi bilo loše postati jednorog, idući tjedan jednostavno moraš doći u staru Tvornicu duhana na rovinjskoj rivi.

Weekend Media Festival poznat je kao najbolji Weekend u godini. Nakon jednogodišnje pauze vraća se u velikom stilu i osigurat će ti pregled trendova i zanimljivosti iz svijeta medija, marketinga i tržišnih komunikacija.  Ako od 23. do 26. rujna budeš u Rovinju, moći ćeš čuti panele poznatih svjetskih i regionalnih medijskih lica, ali i predložiti vlastitu ideju kao scenarij za budući filmski hit. 

Sport prodaje, ali i brendira nacije

Legende hrvatskog sporta Ivica Kostelić, Dubravko Šimenc i Ivan Kljaković-Gašpić, ali i Zlatko Dalić itekako su svjesni svih prednosti velikih sportskih uspjeha. Znaju koliko to može doprinijeti turizmu i brendiranju države. Ti sigurno znaš da su ovo važni pojmovi i zato ne želiš propustiti njihov panel.


Čovjek kojem se divi čitava Amerika poznat je i kao legenda Superbowla, a ove godine opet dolazi u Rovinj. Pete Radovich otkrit će tajnu vrijednu 30-ak Emmyja: pridruži se i saznaj kako mu je uspjelo prodati nogomet Amerikancima.

Sveopća dominacija internetskih portala i influencera

Journal.hr, Story.hr, miss7 i Diva predvodnici su najčitanijih hrvatskih portala. Oni diktiraju što čita današnja publika i što je to danas zaista važno. S pojavom društvenih mreža pojavili su se i novi formati i teme, a u centru pažnje više nije čisti senzacionalizam. Ili ipak je? Odgovor saznaj od vodećih žena hrvatskog lifestylea koje znaju što žene žele: Ive Radić, Ene Domić, Tonkice Zlački i Vesne Blašković.

Što je zajedničko svjetskom putniku koji obožava zabranjene države i najopasnije gradove i poduzetnici koju na Instagramu prati preko 500 tisuća ljudi? Što jedan mladić iz Hrvatske zna o prednostima TikToka i tko je diva i zašto se vratila? Odgovore ćeš saznati na jednom od najuzbudljivijih panela WMF-a, a odgovorit će ti tko drugi nego Kristijan Iličić, Ella Dvornik, Dario Marčac i Erna Saljević.

Pripremi se jer ‘budućnost je sada’!

Ako se bojiš da bi roboti uskoro mogli zavladati svijetom i da će umjetna inteligencija nadvladati čovjeka svakako poslušaj panele “Roboti među nama” i “Trebamo li se bojati umjetne inteligencije?”.

Priča o uspjehu tvrtke koja danas vrijedi više od milijardu dolara počela je onako kako obično i počinju takve priče. U garaži, s dva laptopa i posuđenim novcem. Tako je krenuo i Infobip, startup koji zapošljava preko 2000 ljudi. U Rovinju će biti i Ivan Burazin, član Uprave Infobipa koji će podijeliti neke važne marketinške lekcije, a saznat ćeš i tko su najvažniji kupci budućnosti.

Budi i ti poznata i slavna ličnost Weekend Media Festivala

Čini ti se da na našoj sceni nedostaje dobrih serija i filmova? Možda to možeš promijeniti! Ako si dovoljno hrabar, svoju ideju za filmski scenarij možeš predstaviti ekipi iz Apollona. Ova online platforma za gledanje stranih i domaćih filmova i serija provodi natječaj za najbolji originalni scenarij iz regije u okviru projekta “Apollon – 52 filma” uz koji baš ti možeš postati autor iduće hit serije ili filma.

Uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele Covid-19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

Ako dolaziš iz zemlje koja nije članica Europske unije, ovdje je sve što moraš znati

 

Komentari